Contact


Contactpagina

Zijn er nog onduidelijkheden over onze vloerkleden, dan staan wij altijd klaar om u te helpen! Op deze pagina vindt u al de contactgegevens van www.luxe-vloerkleed.nl. Uiteraard kunnen wij u vragen het snelst beantwoorden wanneer u belt. Echter streven wij er ook naar om op doordeweekse dagen zo snel mogelijk uw e-mail te beantwoorden.

 

Hoe werkt luxe-vloerkleed.nl?

Binnen deze website bieden wij u de meest populaire vloerkleden, deze modellen zijn allen in meerdere afmetingen beschikbaat en vaak ook volledig op maat. U vindt op de website een selectie foto’s van de vloerkleden. Het is voor ons helaas onmogelijk om vloerkleden in iedere mogelijke kleur en stof te tonen. Toch proberen wij wekelijks nieuwe vloerkleden aan onze website toe te voegen, zodat u een goed beeld van onze collecte krijgt.

Bij de koop van een vloerkleed raden wij aan om een bezoekje aan onze showroom te brengen. Onze adviseurs helpen u namelijk graag! U kunt een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom, daar weet u zeker dat u uw vloerkleed zult vinden, wij hebben namelijk voor elke bank een bijpassend vloerkleed!

Bedrijfsgegevens

  • Adres: Bankstyle Havenstraat 46 1271 AG Huizen
  • T: 035 – 75 13 098
  • M: 06-811 44 695 (ma-zat 8-22)
  • KvK nr: 32144000
  • BTW nr: NL1702 86 356 B01