Het vloerkleden stappenplan


Stappenplan

Wij van luxe-vloerkleed.nl kunnen begrijpen dat u het moeilijk vindt om tussen alle vloerkleden de juiste keuze te maken. Onze Adviseurs staan altijd voor u klaar in onze showroom (Huizen). Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bellen of e-mailen, maar om u nu al te helpen hebben wij een stappenplan ontwikkeld! Zo kunt u kijken welk vloerkleed het best bij u past!

Stap 1 – Maatwerk

Afmetingen en vorm zijn verantwoordelijk voor uitstraling van uw interieur

 

De afmeting en de daar bijhorende vorm van een vloerkleed zijn ontzettend belangrijk! Vloerkleden met een standaardmaat zijn vaak niet geschikt voor uw interieur. Daarom leveren wij ook maatwerk!

Daarnaast moet u zichzelf afvragen bij het kiezen van de maat of u de meubels op of achter het vloerkleed wilt plaatsen om zo bijvoorbeeld een ‘zwevend’ effect te creëren.

 

Stap 2   Hoog- of Laagpolig

 

Het soort pool is verantwoordelijk voor het soort warmte dat u wilt uitstralen

We kennen in het algemeen 2 types vloerkleden, namelijk hoog- en laagpolig. Een hoogpolig vloerkleed zien we normaal gesproken strakke interieurs. Het hoogpolige vloerkleed kan hier namelijk voor het nodige contrast zorgen. Bij veel losse en dikke polen krijgt u namelijk een nonchalante uitstraling.

hoogpolig tapijt, tapijt hoogpolig, mooie vloerkleden, modern inrichten, moderne meubels, moderne inrichting, moderne woonkamer, vloerkleed wit, wit vloerkleed, inrichtinglandelijk vloerkleed, landelijk tapijt, vloerkleed landelijk, tapijt landelijk, landelijk inrichten, landelijke meubels, vloerkleed kopen, landelijk wonen, landelijke stijl, landelijke woonkamer, wonen landelijke stijl, wol vloerkleed, wollen vloerkleed

Ook kennen we de laagpolige vloerkleden. Deze zien we vaak bij een minimalistisch of een landelijk interieur. Het vloerkleed past perfect bij uw minimalistisch interieur gezien het veel warmte toevoegt. Door de vele nieuwe technieken die wij tegenwoordig kennen kunnen we de vloerkleden leveren in verschillende laagpolige structuren, zoals glad, gerafeld en grof.

Stap 3 – Stijlen

Ons assortiment kent vele verschillende soorten vloerkleden. Vele van deze vloerkleden kunnen we vaak identificeren met een bepaalde stijl. Binnen ons assortiment hanteren wij verschillende stijlen om het zoeken voor u eenvoudiger te maken. Benieuwd? Op deze pagina vindt u al onze stijlen!

Stap 4 – Kleur

Over smaak valt niet te twisten! Dat weten wij van luxe-vloerkleed.nl ook. Daarom worden al onze vloerkleden in vele verschillende kleuren geleverd. Kiest u voor een duurzaam vloerkleed, dan wilt u natuurlijk niet snel uitgekeken zijn op dit kleed en adviseren wij u om te kiezen voor een tijdloze kleur. Houdt u meer van zachte kleuren, dan raden wij u aan om een vloerkleed te kiezen die bij de kleur van uw bank past. Wilt u een vloerkleed dat er echt ‘uitspringt’, dan kunt u natuurlijk voor een kleed kiezen met een streep of een ander accent. Keuze genoeg dus!

Stap 5 – Van tapijt naar vloerkleed

Festonneren of banderen, hierin zijn veel mogelijkheden bij luxe-vloerkleed.nl. Bij luxe-vloerkleed.nl willen we u de mogelijkheid geven om een uniek vloerkleed te creëren naar uw eigen smaak en stijl. Daarom maken wij gebruik van verschillende mogelijkheden wanneer u het vloerkleed wilt festonneren of banderen. Festonneren of banderen is noodzakelijk  wanneer u van een breed tapijt een vloerkleed wilt maken. Het festonneren van tapijten wordt toegepast om te voorkomen dat de tapijten gaan rafelen aan de randen.

Banderen vereist een specifieke techniek maar biedt tevens vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de  rand in een afwijkende kleur te kiezen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een vloerkleed met een blindzoom. De blindzoom rand is bij luxe-vloerkleed.nl beschikbaar in een katoen, leder en een suède look.

Offerte aanvraag