Hoogpolig vloerkleed Luxus


Hoogpolig vloerkleed Luxus

Het hoogpolig vloerkleed luxus is zoals de naam al zegt een vloerkleed met een luxe uitstraling. Door het gebruik van verschillende polen is dit vloerkleed verre van eentonig. Daarnaast is het vloerkleed gelemeerd en krijgt hierdoor een luxe uitstraling. Het hoogpolig vloerkleed Luxus geeft warmte en sfeer in uw zitruimte. Daarnaast voelt het vloerkleed heerlijk zacht aan. Hierdoor is het een gewaardeerde oplossing voor uw harde vloer.

 

 

Kleuren en afmetingen vloerkleed Luxus

Dit vloerkleed is ook in prachtige kleuren leverbaar zoals grijs, bruin en teak. De zeven kleuren waarin dit vloerkleed leverbaar is zijn allen uniek. Daarnaast is het vloerkleed ook leverbaar in een kleurencombinatie grijs in combinatie met beige en zwart met een vleugje wit. Het hoogpolig vloerkleed Luxus is 100% synthetisch. U kunt dit vloerkleed goed combineren met bijvoorbeeld ons bankstel Marylin.

Het vloerkleed luxus is in meerdere afmetingen leverbaar zoals u ziet op de afbeelding hieronder. Daarnaast is vloerkleed ook op maat leverbaar.

 

AfmetingPrijs
160 x 230€ 189,-
200 x 290€ 289,-
240 x 340€ 415,-

 

Overigens is het hoogpolig vloerkleed Luxus van uistekende kwaliteit. De sterke rug zorgt voor een solide vloerkleed. Mede dankzij deze rug heeft dit vloerkleed weinig last van uitval. Daarnaast staat dit vloerkleed erom bekend dat het eenvoudig schoon te maken is. Overigens hoeft u zich bij dit vloerkleed geen zorgen te maken over verkleuring of slijtage van uw polen. De polen bestaan namelijk uit 100% polyester, ijzersterk dus. Ook het hoogpolig vloerkleed Residence is op maat leverbaar. Maar ook in standaardmaten zoals 160 x 230 centimeter.

 

Advies voor uw vloerkleed

Wij kunnen ons voorstellen dat u het moeilijk vindt om het juiste vloerkleed te kiezen. Maar hierbij helpen wij u graag. Onze adviseurs staan zes dagen per week (maandag-zaterdag) voor uw klaar om u te helpen. Overigens hebben wij al jaren ervaring in de meubelbranche. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen bij keuzes als kleur en afmeting van uw hoogpolig vloerkleed Residence. Wij helpen u dus graag met uw keuze. Heeft u een specifieke vraag over een vloerkleed? Op deze pagina vindt u ons contactformulier. Wij doen ons best om uw vraag binnen 48 uur te beantwoorden.