Hoogpolig vloerkleed Residence


Hoogpolig vloerkleed Residence

Het hoogpolig vloerkleed Residence is het beste van twee werelden. Enerzijds heeft dit vloerkleed een heerlijk zachte hoge pool. Daarnaast heeft dit oogstrelende vloerkleed een mix van een dikke en dunnen pool. Dit zorgt voor een unieke uitstraling van het hoogpolig vloerkleed Residence.

U kunt dit vloerkleed goed combineren met bijvoorbeeld uw velours bankstel. Een hoogpolig vloerkleed gecombineerd met een royaal velours bankstel. Een stijl die erg geliefd is tegenwoordig. De hoge en dikke polen van dit vloerkleed zorgen ervoor dat uw interieur ‘gebroken’ wordt, dit geeft een bijzonder effect.

 

 

Kleuren en afmetingen vloerkleed Residence

Overigens hoeft u zich bij het hoogpolig vloerkleed Residence geen zorgen te maken over de kwaliteit. Ondanks de vele losse polen is dit vloerkleed van goede kwaliteit. Dit komt door de stevige rug van dit vloerkleed. Mede dankzij deze rug heeft dit vloerkleed weinig last van uitval. Bovendien is dit vloerkleed in prachtige kleuren leverbaar. De zes verschillende kleuren waarin dit vloerkleed leverbaar is hebben allemaal een unieke uitstraling. Wat dit vloerkleed bijzonder maakt is dat de dikke en dunne pool enigszins van elkaar afwijken in kleur. Overigens hoeft u zich bij dit vloerkleed geen zorgen te maken over verkleuring of slijtage van uw polen. De polen bestaan namelijk uit 100% polyester, ijzersterk dus. Ook het hoogpolig vloerkleed Residence is op maat leverbaar. Maar ook in standaardmaten zoals 160 x 230 centimeter.

 

AfmetingPrijs
80 x 160 cm € 119,-
130 x 190 cm€ 229,-
160 x 230 cm€ 345,-
200 x 290 cm€ 539,-
Afwijkende maten€ 119,- / m2

 

Advies voor uw vloerkleed

Wij kunnen ons voorstellen dat u het moeilijk vindt om het juiste vloerkleed te kiezen. Maar hierbij helpen wij u graag. Onze adviseurs staan zes dagen per week (maandag-zaterdag) voor uw klaar om u te helpen. Overigens hebben wij al jaren ervaring in de meubelbranche. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen bij keuzes als kleur en afmeting van uw hoogpolig vloerkleed Residence. Wij helpen u dus graag met uw keuze. Heeft u een specifieke vraag over een vloerkleed? Op deze pagina vindt u ons contactformulier. Wij doen ons best om uw vraag binnen 48 uur te beantwoorden.

Offerte aanvraag