Hoogpolig vloerkleed Vivaldi


Hoogpolig vloerkleed Vivaldi

 

Om verschillende redenen is het hoogpolig vloerkleed Vivaldi een vloerkleed dat erg gewild is bij onze klanten. Allereerst geeft de robuuste uitstraling een boost aan uw interieur. Bovendien kunt u kiezen uit een tal van zeer warme kleuren die het mogelijk maken een fijne en rustige sfeer in huis te creëren. Hierdoor zal niet alleen uw meubilair beter naar de voorgrond komen maar ook uw persoonlijke spullen zoals foto’s, erfstukken, schilderijen en objecten met een emotionele waarde zullen tot hun recht komen bij een vloerkleed als deze. Ten slotte het meest fijne aspect aan dit specifieke vloerkleed is dat het makkelijk in onderhoud is en lang meegaat.

 

 

 

Dit hoogpolig vloerkleed is van uitstekende kwaliteit en diverse kleuren verkrijgbaar. Iedere kleur is uniek en geeft op zijn eigen manier een warme en klassieke tint aan uw meubilair. Omdat dit vloerkleed een warme uitstraling geeft is het geschikt te combineren met onder andere ons moderne bankstel Bram. Daarnaast is dit hoogpolige vloerkleed juist ook goed te combineren met ons landelijke bankstel Ingeborg omdat de combinatie van deze twee, de warmte in uw sfeervolle huis enorm versterkt.

 

 

Afmetingen vloerkleed Vivaldi

 

AfmetingPrijs
80 x 160 cm€ 77,-
130 x 190 cm€ 148,-
160 x 230 cm€ 221,-
200 x 290 cm€ 348,-

 

 

Advies voor uw vloerkleed

Wij begrijpen dat u het lastig kunt vinden direct een keuze te maken en daar willen wij u graag in helpen. Daarom staan onze adviseurs van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.  Door de jarenlange ervaring in de meubelbranche kunnen wij u uitstekend helpen bij de geschikte keuzes als kleur en afmeting van uw hoogpolig vloerkleed Vivaldi. Mocht u een specifieke of dringende vraag hebben over een vloerkleed dan kunt u ons contactformulier vinden op  deze pagina

 

Offerte aanvraag