Onze projecten


Onze projecten

In de afgelopen jaren hebben wij prachtige interieurs gecreëerd. Van enkele meubelstukken tot complete leefruimtes. Zo hebben wij ook prachtige vloerkleden afgeleverd in alle kleuren en uiteraard op maat. Door onze kennis kunnen wij de klant goed interieuradvies. De meeste uiteenlopende vloerkleden hebben wij geleverd. De klant kan bij ons terecht voor een prachtig hoogpolig vloerkleed, een luxe viscose vloerkleed of een wollen vloerkleed. Maar wij leveren ook tapijt op maat om zo uw vloer of trap te bekleden. Naast het kopen van een vloerkleed of ander meubelstuk kunt u bij ons ook terecht voor interieuradvies. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste afmetingen, kleuren en materialen. In ons aanbod kunt u namelijk kiezen uit vele verschillende materialen zoals wol, polyester viscose en polypropyleen. Al onze materialen zijn ijzersterk en zorgen voor een onverwoestbaar vloerkleed met tevens een prachtige uitstraling.

Al onze vloerkleden zijn in vele kleuren beschikbaar, zo hebben wij prachtige grijze vloerkleden, vele vloerkleden met aardse kleuren en vloerkleden met opvallende kleuren die uw interieur een unieke draai kan geven. Een prachtige landelijk- of luxe bank op maat hoort namelijk een vloerkleed bij.

interieuradvies

Heeft u nog geen idee wat voor vloerkleed u in uw huiskamer wilt of wat voor vloerkleed bij uw interieur past? Kijk dan gerust op even naar het vloerkleden stappenplan. Hier leggen wij in een paar eenvoudige stappen uit hoe u het juiste vloerkleed voor uw interieur kiest. Onze vloerkleden zijn overigens uitstekend te combineren met de meubelen die wij leveren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bankstel Bram uitstekend combineren met één van onze hoogpolige vloerkleden! Heeft u een landelijk interieur, dan kunt u kiezen voor een prachtig wollen bij uw bankstel Ingeborg.

Wij zijn trots op alle vloerkleden die wij hebben geleverd, daarom hebben wij een kleine foto collage gemaakt met daarin enkele projecten van tevreden klanten.