Vloerkleed Lago mix


Vloerkleed lago mix

Net als luxe vloerkleed Lago voelt dit vloerkleed zijdezacht aan door de hoge polen, behoudt dit vloerkleed zijn kleur goed en is van uitstekende kwaliteit vanwege de 100 % polyester polen waardoor het kleed niet of nauwelijks slijt. Vloerkleed Lago mix biedt echter een extra dimensie vanwege de mix van 2 uiteenlopende kleuren polen. Hierbij is aan de warmkleurige vloerkleden een ijzige tint gegeven waardoor het niet alleen voor de winter maar ook voor de zomer een vloerkleed is waar u van kunt genieten. Dit gemixte kleed is bijzonder in zijn soort omdat specifiek is gekeken naar welke kleuren wel en niet zorgen voor een casual doch degelijke uitstraling.  Om deze reden is dit hoogpolig vloerkleed verkrijgbaar in 5 exclusieve kleuren. Naast al deze voordelen is vloerkleed lago mix ook nog eens gemêleerd. Dit betekent dat hij vanuit verschillende hoeken een andere tint krijgt. Hierdoor is dit vloerkleed speels en zeker niet standaard. omdat het dagelijks verandert van identiteit.

 

 

 

 

 

 

Afmetingen vloerkleed lago mix

Het praktische van lago mix is dat het vloerkleed in elke denkbare maat beschikbaar is. Deze factor zal dus nooit een beperking zijn in uw huis

 

 

AfmetingPrijs
80 x 150 cm€ 125,-
120 x 170 cm€ 199,-
130 x 190 cm€ 249,-
160 x 230 cm€ 365,-
200 x 200 cm€ 399,-
200 x 250 cm€ 499,-
200 x 290 cm€ 575,-
240 x 340 cm€ 799,-
Afwijkende maten€ 125,- / m2

 

 

Advies over uw vloerkleed

Het is belangrijk dat uw vloerkleed goed aansluit op uw interieur. Vooral een hoogpolig vloerkleed, omdat we deze vaak vinden in huiskamers met strakke lijnen. Daarnaast is het soms lastig om de juiste kleur te kiezen die bij uw interieur past. Dit begrijpen wij! Wilt u hulp bij uw keuze? Dit kan! Al onze adviseurs staan 6 dagen per week voor u klaar (maandag-zaterdag). Overigens heeft www.luxe-vloerkleed.nl al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen helpen! Voor al uw vragen kunt u ons bellen of mailen! U vindt al onze contactgegevens op onze contactpagina.

 

 

Offerte aanvraag