Landelijk vloerkleed Beach Life


Landelijk vloerkleed Beach Life

landelijke vloerkleden zijn een must-have voor elk interieur. Deze vloerkleden zorgen voor sfeer in uw huis- en badkamer. Ook voelt het landelijk vloerkleed Beach Life heerlijk zacht aan. Het geknoopte patroon van dit vloerkleed kan uw stenen of parketten vloer doorbreken in iedere ruimte. Overigens is het landelijk vloerkleed Beach Life door zijn oneffenheid een echte eye-catcher.

Kleuren en afmetingen vloerkleed Beach Life

Dit vloerkleed is van uitstekende kwaliteit. Door het gebruik van 100% wol is dit vloerkleed niet alleen heerlijk zacht maar ook ontzettend sterk. Daarnaast hoeft u zich bij dit vloerkleed geen zorgen te makend dat het zijn kleur verliest. Ondanks het gebruik van prachtige materialen en een solide afwerking heeft u dit vloerkleed voor een zeer scherpe prijs.

Het landelijk vloerkleed Beach Life is in vele standaardmaten variërend van 140 x 200 tot 200 x 280 centimeter. Ook is natuurlijk zoals u van ons gewend bent maatwerk mogelijk. Hierdoor weet u zeker dat het vloerkleed naadloos zou aansluiten op uw huiskamer. Wilt u een effen kleur of juist een kleurrijk exemplaar? Al onze kleuren vindt u hieronder. Door ons ruime aanbod van verschillende kleuren vindt u altijd een kleed dat bij uw landelijke bank past.

Afmetingprijs
140 x 200 cm€ 665,-
160 x 230 cm€ 865,-
200 x 240 cm€ 1125,-
200 x 290 cm€ 1365,-
Afwijkende maten€ 299,-/m2

 

Advies voor uw vloerkleed

Het kiezen van een vloerkleed is niet altijd even makkelijk. Naast het kiezen van de juiste stijl en materiaal zijn er vaak ook vele kleuren mogelijk. Wij begrijpen dit. Onze adviseurs staan zes dagen (ma-vrij) per week voor u klaar om u te adviseren. Luxe-vloerkleed.nl heeft al jarenlang ervaring in de meubelbranche, hierdoor kunnen wij u op vele fronten adviseren. Heeft u een specifieke vraag over uw vloerkleed? Op deze pagina vindt u ons contactformulier. Wij doen ons best om deze binnen 48 uur te beantwoorden.