Landelijk wonen vloerkleed Lyon


Landelijk wonen vloerkleed Lyon

Het vloerkleed Lyon is een vloerkleed dat zeer geschikt voor een huiskamer met de stijl landelijk wonen.  Dit prachtige vloerkleed is namelijk laagpolig. Dit vloerkleed is van 100% wol hierdoor krijgt het vloerkleed een unieke uitstraling! Verder zorgt het patroon in dit vloerkleed voor een robuust geheel echt een vloekleed voor landelijk wonen dus! Landelijk wonen is trend die we al jaren zien! Het interieur kenmerkt zich door het gebruik van veel aardse kleuren in zowel de banken als vloerkleden. De banken worden overigens veelal gemaakt van linnen/katoen met losse hoezen.

Kleuren en afmetingen vloerkleed Lyon

Dit vloerkleed leveren we in 2 kleuren, namelijk Lyon Pewter en de LyonCream. Deze twee aardse kleuren zorgen voor een rustige uitstraling in uw huiskamer. Het vloerkleed Lyon wordt geleverd in twee 160 x 230 cm en 200 x 290 cm. Ook is dit vloerkleed op maat leverbaar. U kunt het het vloerkleed bij ons in de showroom bezichtigen wij hebben hier namelijk veel meubels die passen bij de stijl landelijk wonen.

AfmetingPrijs
160 x 230 cm€ 598,-
200 x 290 cm€ 889,-
Afwijkende matenPrijs op aanvraag

Advies over uw vloerkleed

U wilt natuurlijk een vloerkleed dat perfect aansluit bij uw  interieur, maatwerk dus. Onze vloerkleden zijn leverbaar in vele verschillende afmetingen. Daarnaast begrijpen wij dat het niet eenvoudig is om het juiste vloerkleed voor uw landelijk wonen interieur te kiezen. Wilt u hulp bij uw keuze? dit kan! Onze adviseurs staan zes dagen per week voor uw klaar in onze showroom in Huizen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook bellen of mailen. U vindt al onze gegevens op de contactpagina. Bovendien heeft www.luxe-vloerkleed.nl al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen informeren.