Luxe vloerkleed Metalic


Luxe vloerkleed Metalic

Het luxe vloerkleed Metalic is geschikt voor iedereen die een stijl willen creëren die echt uniek is. Deze prachtige vloerkleden zijn namelijk leverbaar in uitgesproken kleuren, waardoor het tot de categorie van luxe vloerkleden behoort. De uitgesproken kleuren zorgen er ook voor dat deze luxe vloerkleden echt niet te missen zijn!

 

 

Kleuren en afmetingen vloerkleed Metalic

Maar deze vloerkleden zijn ook beschikbaar in aardse kleuren, waarmee u rust in uw interieur kunt creëren, kortom een luxe vloerkleed voor elke type huiskamer geschikt! Dit vloerkleed is in 2 afmetingen beschikbaar namelijk 170 x 240 cm. en 240 x 290 cm. Het modern vloerkleed Metallic past perfect in uw luxe interieur. Luxe vloerkleden hoeven niet altijd duur te zijn, wij leveren al onze vloerkleden voor een scherpe prijs.

Wilt u inspiratie opdoen voor uw luxe interieur? Kom dan snel een kijkje nemen bij ons in de showroom! Hier vindt u al onze vloerkleden maar ook overige meubels als banken, eetkamerstoelen, loveseats en longchairs. 

 

Advies over uw vloerkleed

U wilt natuurlijk een vloerkleed dat perfect aansluit bij uw interieur, maatwerk dus. Onze vloerkleden zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Daarnaast begrijpen wij dat het niet eenvoudig is om het juiste vloerkleed voor uw interieur te kiezen. Wilt u hulp bij uw keuze? dit kan! Onze adviseurs staan zes dagen per week voor uw klaar in onze showroom in Huizen. Bovendien heeft www.luxe-vloerkleed.nl al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen informeren. U kunt ons bereiken door op deze pagina het contactformulier in te vullen.

 

 

 

Offerte aanvraag