Meubels op maat


Meubels op maat

Luxe-vloerkleed.nl maakt deel uit van Bankstyle. Bankstyle staat binnen de meubelbranche al enkele jaren bekend als dé leverancier van hoogwaardige meubels voor elk interieur. Wij werken samen met particulieren en interieurarchitecten, dit leidt tot prachtige interieurprojecten waar wij trots op zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat u inspiratie zoekt voor uw droom interieur. Op deze pagina vindt u enkele van onze projecten die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Bij luxe-vloerkleed.nl is alles mogelijk. Wij maken het door uw gewenste vloerkleed in een afmeting die perfect aansluit op uw interieur dit in combinatie met meubels op maat die ook in onze showroom te vinden zijn. Op deze website vindt u alle meubels die wij op maat kunnen leveren.

Naast onze huiskamer meubels leveren wij ook meubels voor in uw eetkamer. Onze eetkamerstoelen zijn er in vele soorten en maten en in meer dan 1000 stoffen beschikbaar. Maar ook onze eetkamertafels zijn volledig op maat leverbaar en in vele prachtige kleuren. Met de jarenlange ervaring die wij hebben kunnen wij onze klanten een advies op maat geven. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste vloerkleed en meubels op maat.

Contact

Heeft u nog vragen over online-vloerkleed.nl, over onze bankstellen of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijke berichten.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.