Mixed pool vloerkleed Blanche


Mixed pool vloerkleed Blanche

Het vloerkleed Blanche is een bijzonder vloerkleed. Niet alleen omdat dit vloerkleed in vele prachtige kleuren geleverd wordt. Dit vloerkleed heeft een mix van verschillende soorten polen (mixed pool). Hierdoor krijgt dit vloerkleed een bijzondere uitstraling. Dit vloerkleed met hoge mixed pool heeft pas echt een unieke uitstraling. De verschillende polen wijken allen iets af in kleur, dikte en materiaal. Dit vloerkleed met hoge pool heeft hierdoor een luxueuze uitstraling. De fabrikant van dit vloerkleed is een totaal nieuwe weg ingeslagen. Dit heeft geresulteerd in dit vloerkleed waar de laatste tijd steeds meer belangstelling voor is. Het vloerkleed met mixed pool Blanche is van uitstekende kwaliteit. Dit komt door de katoenen rug, deze zorgt voor stevigheid en zorgt ervoor dat de polen niet los laten.

 

 

Afmetingen vloerkleed Blanche

Het vloerkleed met hoge pool Blanche wordt in verschillende maten geleverd. Het is belangrijk dat het vloerkleed naadloos aansluit op uw interieur. Door strakke lijnen in uw interieur te creëren, creëert uw eenheid. Eenheid betekent rust in uw interieur. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om dit vloerkleed op maat te laten fabriceren. Onze standaard maten variëren tussen 80 x 160 en 200 x 290 centimeter.

 

AfmetingPrijs
80 x 160 cm€ 145,-
130 x 190 cm€ 279,-
160 x 230 cm€ 415,-
200 x 290 cm€ 649,-
Afwijkende maten€ 139,-/m2

 

Advies voor uw vloerkleed

Het kiezen van een vloerkleed is niet altijd even makkelijk. Naast het kiezen van de juiste stijl en materiaal zijn er vaak ook vele kleuren mogelijk. Wij begrijpen dit. Onze adviseurs staan zes dagen (ma-vrij) per week voor u klaar om u te adviseren. Luxe-vloerkleed.nl heeft al jarenlang ervaring in de meubelbranche, hierdoor kunnen wij u op vele fronten adviseren. Heeft u een specifieke vraag over uw vloerkleed? Op deze pagina vindt u ons contactformulier. Wij doen ons best om deze binnen 48 uur te beantwoorden.