Modern vloerkleed Amsterdam


Modern vloerkleed Amsterdam

Het modern vloerkleed is tegenwoordig niet meer uit een huiskamer weg te denken. Dit vloerkleed is uniek en daarom ook erg gewild. Een eigenschap van dit vloerkleed is dat het nogal glimt, net zoals we dit kennen bij de velours stoffen.

Dit moderne vloerkleed zien we vaak terug bij luxueuze inrichtingen van kamers. Een andere unieke eigenschap van deze stof is dat je door erover heen te wrijven een compleet niet vloerkleed creëert, dit zorgt er op ten duur voor dat er een speels  geheel ontstaat.

 

 

Kleuren en afmetingen vloerkleed Amsterdam

Bij deze stijl is het belangrijk om in uw huiskamer één strak geheel te vormen. Daarom is dit vloerkleed ook in vele afmetingen beschikbaar buiten de standaardmaten om (170 x 240 cm. & 200 x 290 cm.). Dit hand geweven vloerkleed is overigens van 100% polyester. Het polyester zorgt ervoor dat dit vloerkleed ondanks zijn vele lossen polen ontzettend sterk is en niet snel zijn unieke kleur verliest. Overigens is dit vloerkleed in 4 industriële kleuren beschikbaar, hierdoor zit de door uw gewenste kleur er altijd tussen.

 

Afmeting
Prijs
170 x 240 cm€ 679,-
200 x 290 cm€ 949,-
Afwijkende matenPrijs op aanvraag

 

Advies voor uw vloerkleed

Het is belangrijk dat uw vloerkleed goed aansluit op uw interieur. Vooral een modern vloerkleed, omdat we deze vaak vinden in huiskamers met strakke lijnen. Daarnaast is het soms lastig om de juiste kleur te kiezen die bij uw interieur past. Dit begrijpen wij! Wilt u hulp bij uw keuze? Dit kan! Al onze adviseurs staan 6 dagen per week week voor u klaar (maandag-zaterdag). Overigens heeft www.luxe-vloerkleed.nl al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen helpen! Voor al uw vragen kunt u ons bellen of mailen! U vindt al onze contactgegevens op onze contactpagina.