Modern vloerkleed Melange


Modern vloerkleed Melange

Het modern vloerkleed Melange vloerkleed is niet te missen! Dit zachte vloerkleed voelt niet alleen heerlijk aan maar heeft ook een prachtige uitstraling. Door de harde kleuren waarin dit vloerkleed beschikbaar is past dit vloerkleed bij een strak en robuust interieur. Dit moderne vloerkleed is dus een echte Eye-catcher die uw huiskamer helemaal afmaakt.  Dit moderne vloerkleed zorgt niet alleen voor prachtige kleuren in uw huiskamer, maar maakt uw moderne interieur ook helemaal compleet.

 

 

 

Kleuren en afmetingen vloerkleed Melange

Het modern vloerkleed Melange is een vloerkleed dat past bij de stijl van bijvoorbeeld bankstel bram. Dit vloerkleed creëert namelijk door zijn hoge polen een unieke uitstraling bij strakke velours banken. Overigens is dit modern vloerkleed gemêleerd. Gemêleerd betekent dat hij vanuit verschillende hoeken een andere tint krijgt. Hierdoor is dit vloerkleed speels en zeker niet standaard. Het vloerkleed verandert namelijk dagelijks van identiteit. Het vloerkleed is beschikbaar in 2 verschillende afmetingen, namelijk 170 x 240 cm. en 240 x 290 cm! De kleuren waarin dit vloerkleed geleverd wordt zijn spraakmakend. De kleuren zijn namelijk verre van standaard en geven een luxueuze uitstraling.

 

 

AfmetingPrijs
160 x 230 cm€ 349,-
200 x 290 cm€ 549,-

 

 

Advies over uw vloerkleed

U wilt natuurlijk een vloerkleed dat perfect aansluit bij uw interieur, maatwerk dus. Onze vloerkleden zijn leverbaar in vele verschillende afmetingen. Daarnaast begrijpen wij dat het niet eenvoudig is om het juiste vloerkleed voor uw interieur te kiezen. Wilt u hulp bij uw keuze? dit kan! Onze adviseurs staan zes dagen per week voor uw klaar in onze showroom in Huizen. Bovendien heeft www.luxe-vloerkleed.nl al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren. Benieuw? Kijk dan even op onze site www.Bankstyle.nl Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u op deze pagina altijd een contactformulier invullen. Wij doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

 

Offerte aanvraag