Over ons


Over ons

Bij www.luxe-vloerkleed.nl staat klanttevredenheid voorop. Wij geven graag advies over uw interieur over de juiste kleuren, afmetingen en stylen. In onze showroom bent u altijd van harte welkom, zodat wij u informatie en advies kunnen geven. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom vragen wij u altijd om een afspraak te maken wanneer u een bezoek wilt brengen aan onze showroom. Hierdoor weten wij zeker dat er een adviseur voor u beschikbaar is. Sinds december 2016 hebben wij een prachtige nieuwe showroom waar wij erg trots op zijn. In deze showroom tonen wij naast prachtige vloerkleden uit onze collectie, maar ook bankstellen, fauteuils, eetkamerstoelen en nog veel meer.

inspiratie

Tegenwoordig zijn er veel verschillende stylen en mogelijkheden voor een interieur. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Of u weet nog helemaal niet wat u wilt en zoekt nog inspiratie voor uw interieur. Dit begrijpen wij. Door onze ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan en de vele mooie projecten weten wij dat dit erg lastig kan zijn. Daarnaast leveren wij maatwerk. Dit houdt in dat vrijwel alles mogelijk is. Om u een beeld te verschaffen van alle opties met betrekking tot maatwerk proberen wij zo veel mogelijk van onze projecten op social media te plaatsen. Neem dus gerust een kijkje op ons Facebook, Pinterest of Instagram account (zie link slider pagina). Hier vindt u foto’s van projecten die wij met trots hebben afgerond.

De showmodellen zijn bij ons in de showroom te bezichtigen. In onze showroom kunt u verschillende vloerkleden in de Style & Luxery en de landelijke stijl komen bekijken.  U kunt vele verschillende vloerkleden bekijken en voelen. Door ons brede aanbod van materialen en kleuren, kunnen wij er voor zorgen dat het juiste vloerkleed er voor u tussen zit.

Kortom: wilt u voorbeelden zien van onze vloerkleden? Wilt u de mogelijkheden omtrent afwerking van uw vloerkleed op maat bekijken? Of wilt u een keuze maken uit alle verschillende materialen en de daarbij behorende kleuren bekijken, dan kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 035 – 75 13 098 of u kunt een mail sturen naar info@luxe-vloerkleed.nl

Contact

Heeft u nog vragen over online-vloerkleed.nl, over onze bankstellen of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijke berichten.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.