Retro Vloerkleed Folklife


Retro Vloerkleed Folklife

Het vintage vloerkleed Folklife is een typische retro vloerkleed. Deze vloerkleden met rustige tinten brengen de stijl helemaal terug in uw huiskamer. Het vloerkleed is laagpolig en past hierdoor perfect bij uw retro huisstijl. Dit vloerkleed is beschikbaar in 6 prachtige donkere kleuren. Deze kleuren zorgen ervoor dat u een echte retro look in uw huiskamer creëert. Overigens is dit vintage vloerkleed Folklife in meerdere afmetingen leverbaar.

Kleuren en afmetingen vloerkleed Folklife

Het is natuurlijk erg lastig om de werkelijke kleuren van dit vloerkleed op een afbeelding te zien. Daarom adviseren wij u altijd om een bezoek aan onze schowroom te brengen om uw vloerkleed in de juiste kleur te kiezen. Het is handig om van te voren even te bellen zodat wij zeker weten dat wij het door u gewenste vloerkleed in onze showroom hebben liggen.

Wilt u ook een bank die helemaal bij uw retro inrichting past? Kijk dan even op onze website www.bankstyle.nl. Wij leveren vele modellen banken op maat. Elke bank kunnen wij leveren in meer dan 1000 kleuren en vele verschillende stoffen. Vele van onze stoffen hebben een echte retro look.

Advies over uw vloerkleed

De stijl die past bij het vloerkleed Folklife zien we steeds meer terug in Nederlandse huiskamers . Het is een stijl die zeker mooi is, maar soms lastig om te creëren. Wij willen u hierbij helpen. Onze adviseurs staan zes dagen per week voor u klaar (maandag-zaterdag). Overigens hebben wij een prachtige showroom in de randstad. Onze showroom bevind zich in Huizen, Noord-Holland. U kunt ons elke dag bereiken via de mail of telefonisch om al uw vragen te stellen over uw vloerkleed. Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u een contactformulier. Wij streven er naar om al onze vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.