Tapijt Vogue


Tapijt Vogue

Het tapijt Vogue is niet alleen een prachtig vloerkleed die in 16 kleuren beschikbaar is. Al deze kleuren zorgen voor een tijdloze elegantie binnen uw huiskamer. Dit tapijt is ook nog eens vlek- en chloorbestendig!  Dit tapijt is namelijk van SDX (Solution Dyed for Xtreme ). SDX tapijten zijn gemaakt van polyamidevezels met bijzondere eigenschappen. Deze tapijten zijn ijzersterk en daardoor geschikt voor intensief gebruiken bijvoorbeeld in kantoorruimtes.

 

 

De garen van dit tapijt zijn volledig geverfd. Hierdoor blijft vuil op de vezels zitten en trekt het er niet in. Daarnaast verkleurd het tapijt hierdoor niet wanneer er dagelijks zonlicht op staat. Ideaal wanneer u dit tapijt achter een groot raam wilt leggen. Het tapijt Vogue kunt u in elke maat bestellen. Hierdoor sluit het tapijt altijd aan op uw interieur en kan u zelf de lijnen in uw huiskamer bepalen. Ook kunt u zelf kiezen hoe het tapijt wordt gefestonneerd. Alle informatie betreft het festonneren van uw vloerkleed vindt u op deze pagina.

Het stalenboek van het tapijt Vogue is bij ons in de showroom te bezichtigen. Wilt u langskomen, maak dan snel een afspraak door eenvoudig dit formulier in te vullen op onze contactpagina. Wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel en goed mogelijk te beantwoorden en er voor te zorgen dat u het juiste tapijt of vloerkleed kiest.

 

MaatwerkPrijs
Prijs per vierkante meter€ 49.75/m2

 

Maak van dit tapijt een vloerkleed.

Wij kunnen dit tapijt in alle gewenste maten snijden zodat u een prachtig losliggend vloerkleed krijgt. Dit vloerkleed kunnen wij vervolgens festonneren. Dit kan op vele manieren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw tapijt af te werken met en leder-look, een suède rand en nog vele andere mogelijkheden. hierdoor krijgt uw vloerkleed een unieke identiteit die alleen in uw huiskamer te vinden is!

Advies

U wilt natuurlijk een vloerkleed dat perfect aansluit bij uw interieur, maatwerk dus. Onze vloerkleden zijn leverbaar in vele verschillende afmetingen. Daarnaast begrijpen wij dat het niet eenvoudig is om het juiste vloerkleed voor uw interieur te kiezen. Wanneer u hulp bij de keuze wilt kunt eenvoudig contact met ons opnemen. Op deze pagina vindt u een contactformulier, wij doen ons best om deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Bovendien heeft online-vloerkleden.nl al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren. Benieuw? Kijk dan even op onze site www.Bankstyle.nl

 

Categorie Technische eigenschap
Constructie1/10 gesneden pool
Kleuren16
Poolmateriaal100 % polyamide, SDX
Totaal gewicht2370 gr/m2
Poolhoogte10.0 mm
Totaalhoogte12.4 mm
Aantal noppen185.300 / m2
RugActionbac
Breedte400 cm / maatwerk
ExtraChloorbestendig UV- en vlekbestendig 100% kleurecht