Tijdloos tapijt Corona


Tijdloos tapijt Corona

Tijdloos tapijt Corona is hét tapijt voor u indien u op zoek bent naar een geschikte vloerbekleding dat weinig onderhoud vergt en makkelijk te reinigen is.  Bovendien kan de vloerbekleding op iedere ondergrond geplaatst worden, is van bij bijzonder sterk materiaal en is met zijn naadloze karakter en strakke look bijzonder populair in met name moderne inrichtingen. Tapijt Corona is een typische vloerbedekking opgebouwd uit een combinatie van sfeer en luxe. Het is een wat ruwere soort waardoor vuil zich niet snel nestelt en makkelijk schoon te maken is. Ideaal voor mensen die last hebben van allergieën veroorzaakt door stofdeeltjes die zich ophopen in het tapijt. Het andere voordeel van deze vloerbedekking is dat het niet alleen leverbaar is in rustige zandtinten maar ook in warme winterkleuren wat de keuze voor dit tapijt erg aantrekkelijk maakt. Het tapijt is dan ook uitstekend te combineren met een style en luxury interieur.

 

 

Afmetingen tapijt Corona

Het vloerkleed met lage pool wordt in verschillende maten geleverd. Het is belangrijk dat het vloerkleed naadloos aansluit op uw interieur. Door strakke lijnen in uw interieur te creëren, creëert uw eenheid en dat weer betekent rust in uw interieur. Zodoende bieden wij u ook de mogelijkheid om dit vloerkleed op maat te laten fabriceren. Onze afmetingen die u op maat kunt laten maken bestaan uit: 80 x 160, 130 x 190, 160 x 230 en 200 x 290.

 

AfmetingPrijs
80 x 160 cm€ 35,-
130 x 190 cm€ 68,-
160 x 230 cm€ 101,-
200 x 290 cm€ 159,-

 

Advies voor uw vloerkleed

Wij kunnen ons voorstellen dat u het moeilijk vindt om het juiste vloerkleed te kiezen. Maar hierbij helpen wij u graag. Onze adviseurs staan zes dagen per week (maandag-zaterdag) voor uw klaar om u te helpen. Overigens hebben wij al jaren ervaring in de meubelbranche. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen bij keuzes als kleur en afmeting. Heeft u een specifieke vraag over een vloerkleed? Op deze pagina vindt u ons contactformulier. Wij doen ons best om uw vraag binnen 48 uur te beantwoorden.

 

 

Offerte aanvraag