Tijdloos tapijt Diamond


Tijdloos tapijt Diamond

Het tijdloos tapijt Diamond is het diamantje van onze collectie! Een prachtig tapijt in vele moderne kleuren beschikbaar. Hierdoor is deze in vele kamers met een stedelijke stijl toepasbaar! Omdat dit tapijt in elke afmeting beschikbaar is  hoeft u zich geen zorgen te maken dat deze niet aansluit op de lijnen die u hanteert in uw huiskamer.

 

 

Kleuren en afmetingen vloerkleed Diamond

De Diamond is leverbaar in elke denkbare maat. Daarnaast begrijpen wij dat het niet eenvoudig is om het juiste tapijt te kiezen dat aansluit bij uw interieur. Wilt u hulp bij uw keuze? dit kan! Onze experts staan zes dagen per week voor uw klaar in onze showroom in Huizen. Bovendien heeft www.luxe-vloerkleed.nl al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren. Het stalenboek van de Diamond is bij ons in de showroom te bezichtigen. Wilt u langskomen, maak dan snel een afspraak door eenvoudig dit formulier in te vullen op onze contactpagina. Wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel en goed mogelijk te beantwoorden en er voor te zorgen dat u het juiste tapijt of vloerkleed kiest. Overigens is het tapijt Diamond van een heerlijk zacht materiaal gemaakt waardoor het heerlijk aanvoelt. De Diamond is leverbaar in 13 prachtige aardse kleuren. Het poolmateriaal is van Strong synthetisch soft conXyarn wat ervoor zorgt dat tapijt ontzettend sterk is!

 

MaatwerkPrijs
Prijs per vierkante meter€ 22,25,-/m2

 

Maak van dit tapijt een vloerkleed

Wij kunnen de Diamond in alle gewenste maten snijden zodat u een prachtig losliggend vloerkleed krijgt. Dit vloerkleed kunnen wij vervolgens festonneren. Dit kan op vele manieren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw tapijt af te werken met en lederlook, een suède rand en nog vele andere mogelijkheden. hierdoor krijgt uw vloerkleed een unieke identiteit die alleen in uw huiskamer te vinden is! Op deze pagina vindt u alle informatie betreft het festonneren van uw vloerkleed.

 

CategorieTechnische eigenschap
Constructie1/10 gesneden pool
Kleuren13
PoolmateriaalStrong synthetisch soft conXyarn
Totaalgewicht2360 gr/m
Poolhoogte10.5 mm
Totaalhoogte12.5 mm
Aantal noppen150.140 / m2
DraagdoekWoven pp
BrandtestEfl
Breedte400 cm / maatwerk