Tijdloos tapijt Pamina


Tijdloos tapijt Pamina

 

 

Heeft u met regelmaat last van losse stukjes tapijt die u telkens moet opzuigen of ergert u zich elke keer aan koude voeten omdat het tapijt niet de gewenste isolerende werking biedt? Tijdloos tapijt Pamina is het ideale tapijt dat u deze ergernissen bespaart en een oplossing biedt.

Tijdloos tapijt Pamina is een typische vloerbedekking opgebouwd uit een combinatie van sfeer en luxe. Het is een middenmoter wat betreft de hoogte van de polen wat tot gevolg heeft dat vuil zich niet snel zal nestelen en  het vloerkleed gemakkelijk schoon te maken is. Ideaal voor mensen die last hebben van allergieën veroorzaakt door stofdeeltjes die zich ophopen in het tapijt. Het andere voordeel van deze vloerbedekking is dat de beschikbaarheid van harde kleuren past bij een strak en robuust interieur. Dit moderne vloerkleed is dus een echte Eye-catcher die uw huiskamer helemaal afmaakt en niet alleen zorgt voor prachtige kleuren in uw huiskamer, maar maakt ondanks het tijdloze uiterlijk, uw moderne interieur helemaal compleet en is  uitstekend te combineren met een style en luxury interieur.

 

 

 

 

 

 

Afmetingen tapijt Pamina

 

Dit modern hoogpolig vloerkleed is in 4 maten beschikbaar, namelijk 80 x 160 cm, 130 x 190 cm, 160 x 230 en 200 x 290 cm. Door de specifieke maten weet u zeker dat Het vloerkleed Lago is in verschillende afmetingen beschikbaar. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om dit vloerkleed op maat te laten fabriceren. Hierdoor weet u zeker dat dit vloerkleed naadloos op uw interieur aansluit. Overigens Is dit vloerkleed in prachtige kleuren leverbaar. Al onze kleuren zijn terug te vinden in de bovenstaande slider.

 

 

 

 

AfmetingPrijs
80 x 160 cm€ 77,-
130 x 190 cm€ 148,-
160 x 230 cm€ 221,-
200 x 290 cm€ 348,-

 

 

Advies voor uw vloerkleed

Wij kunnen ons voorstellen dat u het moeilijk vindt om het juiste vloerkleed te kiezen. Maar hierbij helpen wij u graag. Onze adviseurs staan zes dagen per week (maandag-zaterdag) voor uw klaar om u te helpen. Overigens hebben wij al jaren ervaring in de meubelbranche. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen bij keuzes als kleur en afmeting. Heeft u een specifieke vraag over een vloerkleed? Op deze pagina vindt u ons contactformulier. Wij doen ons best om uw vraag binnen 48 uur te beantwoorden.

 

Offerte aanvraag