Tijdloze vloerkleden


Tijdloze vloerkleden

Wilt u een vloerkleed dat minder trendgevoelig is, dan kan u kiezen voor één van onze tijdloze vloerkleden. Deze zijn uitstekend geschikt voor een rustige inrichting waar niet vaak van stijl wordt verandert. Deze vloerkleden zijn daarom ook vaak laagpolig met minder uitgesproken kleuren zoals crème, (donker) grijs en wit.

Al onze vloerkleden zijn van een uitstekende kwaliteit. Hierdoor gaat het vloerkleed jarenlang mee en hoeft u zich geen zorgen te maken dat het vloerkleed zijn uitstraling verliest. U kunt bij www.luxe-vloerkleed.nl namelijk kiezen uit vele verschillende stijlen. Al onze vloerkleden zijn in vele maten te verkrijgen en daarnaast zijn er ook meerdere kleuren beschikbaar.

Wij kunnen begrijpen dat u een uniek vloerkleed wilt, daarom is het bij ons mogelijk om deze vloerkleden te festonneren. Festonneren is een techniek waarbij we met een speciale techniek van een breed tapijt een oogstrelend vloerkleed maken. Op deze pagina vindt u alle informatie (stap 5) betreft het festonneren van vloerkleden.

U wilt natuurlijk een vloerkleed dat perfect aansluit bij uw interieur, maatwerk dus. Onze vloerkleden zijn leverbaar in vele verschillende afmetingen. Daarnaast begrijpen wij dat het niet eenvoudig is om het juiste vloerkleed voor uw interieur te kiezen. Wilt u hulp bij uw keuze? dit kan! Onze adviseurs staan zes dagen per week voor uw klaar in onze showroom in Huizen. Bovendien heeft www.luxe-vloerkleed.nl al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen informeren.

Contact

Heeft u nog vragen over online-vloerkleed.nl, over onze bankstellen of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijke berichten.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.