Trap stofferen


Trap stofferen

Het stofferen van een trap is creëert veel mogelijkheden binnen uw interieur. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de trapbekleding in een donkere kleur te doen wat een chique uitstraling geeft aan uw trap of u kunt kiezen voor een aardse kleur wat rust creëert. Uw trap stofferen biedt enkele voordelen. Zo kunt u een beschadigde trap een nieuw leven in blazen, maar het stofferen van uw trap biedt grip en zorgt dat uw trap geruisloos wordt.
Er zijn 2 manieren waarop u een trap kunt bekleden. Bij het bekleden van uw trap kunt u kiezen om een gedeelte van de trap te bekleden, oftewel het traploper-effect. Ook kunt u kiezen voor een volledige stoffering van uw trap.

juiste tapijt kiezen
Voor het kiezen van het juiste tapijt zijn er enkele belangrijke zaken waarmee u rekening mee moet houden bij het stofferen van uw trap.

  • Allereerst de pooldichtheid van het tapijt. De pooldichtheid mag niet te hoog zijn, maar ook niet te laag. Er zijn vele fabrikanten die tapijten ontwikkelen die zeer geschikt zijn voor het stofferen van uw trap.
  • U kunt kiezen voor een natuurlijk tapijtsoort. Deze kunnen gemaakt worden van verschillende materialen zoals Kokos of Sisal. Tevens bieden wij synthetische tapijten aan deze zullen minder snel rafelen en zijn ook beter bestand tegen vocht

Advies over uw trap stofferen?

Wilt uw advies over het stofferen van uw trap? Bel gerust met een van onze adviseurs wij geven u graag interieuradvies of advies over uw trapbekleding. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in de showroom waar u alle tapijten vindt die geschikt zijn voor het stofferen van uw trap. Zoekt u bij uw trap nog een geschikt meubelstuk, kijk dan op onze site www.bankstyle.nl hier vindt u ons volledig aanbod van design meubelen maar ook van landelijke banken.