Festonneren van uw vloerkleed


Festonneren van uw vloerkleed

Bij online-meubelstof willen we u de mogelijkheid geven om een uniek vloerkleed te creëren naar uw eigen smaak en stijl. Daarom maken wij gebruik van verschillende mogelijkheden wanneer u het vloerkleed wilt festonneren. Festonneren is noodzakelijk  wanneer u van een breed tapijt een vloerkleed wilt maken. Het festonneren van tapijten wordt toegepast om te voorkomen dat de tapijten gaan rafelen aan de randen. Festonneren vereist een specifieke techniek maar biedt tevens vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de gefestonneerde rand in een afwijkende kleur te kiezen.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een vloerkleed met een blindzoom. De blindzoom rand is bij online-vloerkleed beschikbaar in een katoen, leder en een suède look. Door het festonneren van uw vloerkleed krijgt het vloerkleed een eigen unieke identiteit. Het vloerkleed dat in uw kamer ligt, ligt waarschijnlijk in géén een andere huiskamer. Naast de keuze in het materiaal van uw gefestonneerde rand kunt u ook kiezen van welke kleur dit materiaal is. Zo kunt u kiezen om de rand in een afwijkende kleur te kiezen, maar wij kunnen de rand ook festonneren in dezelfde kleur als het vloerkleed.

Advies over uw vloerkleed

Wij begrijpen dat de keuze voor een juist tapijt of vloerkleed erg moeilijk kan zijn. Bij deze keuze willen wij u graag helpen. Wij hebben namelijk al ruim 8 jaar ervaring in de meubelbranche. Onze experts kunnen u helpen met de juiste maat en kleur van uw droomvloerkleed. Twijfelt u over de manier waarop u het vloerkleed moet festonneren? Dan kunt u altijd bellen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend. U bent ook van harte welkom bij ons in de showroom. Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag een afspraak maken. Op deze pagina vindt u een contactformulier. Wij proberen altijd zo snel mogelijk al uw vragen via de email te beantwoorden. Maar u kunt ons natuurlijk ook bellen op 035-7513098.