Vintage vloerkleed Madrid


Vintage vloerkleed Madrid

Dit vintage vloerkleed Madrid neemt uw huiskamer mee terug in de tijd! Door de unieke manier waarop dit vloerkleed geweven is zorgt voor een echt retro uitstraling! Overigens is dit vloerkleed gemêleerd wat voor een uniek effect zorgt. Dit vintage vloerkleed beschikt over één basis kleur met daarover vlekken in een andere kleur. Het vintage vloerkleed age past bij elke retro interieur.

Kleuren en afmetingen vloerkleed Madrid

Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest bij een vintage vloerkleed. U wilt natuurlijk niet alleen een prachtige kleur in uw huiskamer, maar ook een interieur dat goed op elkaar aansluit. Het vloerkleed age is laagpolig en gemaakt van polyster en wol. Verder is dit vloerkleed in 5 kleuren leverbaar. Er wordt een prachtige vintage look gecreëerd door de zachte kleuren. Het vintage vloerkleed Age kenmerkt zich door een uniek patroon.  Verder is dit vintage vloerkleed in 2 maten beschikbaar, namelijk 160 x 230 cm. en 200 x 290 cm.

AfmetingPrijs
160 x 230 cm€ 398,-
200 x 290 cm€ 598,-

Advies over uw vloerkleed

Door de kleurenmogelijkheden van dit vloerkleed kunnen wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om het juiste vloerkleed te kiezen. Wij willen u hier graag bij helpen. Onze experts staan zes dagen per weel voor u klaar (maandag t/m zaterdag).

Op deze pagina vindt u een contactformulier, waar u al uw vragen kunt stellen. Wij proberen altijd zo snel en goed mogelijk uw vragen te beantwoorden.Heeft u specifieke vragen over het vloerkleed of de juiste kleur voor uw inrichting dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs. Overigens is onze showroom 6 dagen per week geopend. Wij hebben al jarenlange ervaring in de meubelbranche, zo kunnen wij uw van goed advies voorzien. Onze showroom bevindt zich in Huizen, waar we naast vloerkleden o.a. banken. fauteuils, eetkamerstelen en barkrukken aanbieden. U bent altijd van harte welkom!