Vintage vloerkleed Parijs


Vintage vloerkleed Parijs

Het vintage vloerkleed Parijs is een echte uitblinker in zijn categorie. Door de verschillende patronen die in dit vloerkleed geweven zijn heeft dit vloerkleed een unieke uitstraling. Verder zorgen deze patronen ervoor dat dit vloerkleed een echte eye-catcher is. Het vintage vloerkleed Parijs is een laagpolig vloerkleed dat volledig handgemaakt is!

Kleuren en afmetingen vloerkleed Parijs

Het vintage vloerkleed wordt geleverd in twee verschillende maten namelijk 160 x 230 cm. en 200 x 290 cm. Daarnaast zijn er veel verschillende kleuren mogelijk zoals u ziet op de foto’s hieronder! Dit unieke vloerkleed is in 5 prachtige kleuren beschikbaar, zodat er altijd een kleur is die in uw interieur past. Al deze kleuren vindt u terug in de slider hierboven.

Beschikbare afmetingPrijs
160 x 230 cm€ 398,-
200 x 290 cm€ 598,-
Afwijkende matenPrijs op aanvraag

Advies over uw vloerkleed

U wilt natuurlijk een vloerkleed dat perfect aansluit bij uw interieur, maatwerk dus. Dit is erg belangrijk wanneer u kiest voor een vintage vloerkleed. Door de opvallende kleuren en patronen moet u de juiste kleur bewust kiezen. Onze adviseurs staan klaar voor u om hiermee te helpen! Hulp bij uw keuzen kan dus bij www.luxe-vloerkleed.nl Onze adviseurs staan zes dagen per week voor uw klaar in onze showroom in Huizen. Bovendien heeft www.luxe-vloerkleed.nl al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen informeren. Al onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina.