Viscose vloerkleden Aurelia


Viscose vloerkleden Aurelia

 

Viscose is de trend van dit moment. Allereerst deze prachtige vloerkleden worden nooit saai! Daarnaast is er door de mooie glans altijd leven in een viscose vloerkleed. Ook heeft vloerkleed Aurelia heeft een vlak geweven structuur. Dit vloerkleed is 100% handgemaakt. Verder is het vloerkleed is in 6 kleuren beschikbaar. Hierdoor zit de juiste kleur er altijd voor u tussen.

 

 

 

Kleuren en afmetingen vloerkleed Aurelia

Dit kunt u perfect laten aansluiten op uw interieur. Want  dit vloerkleed niet alleen in standaardmaten beschikbaar (250 x 300, 170 x 230 en 200 x 300). Ook geven wij u de mogelijkheid om dit vloerkleed per vierkante meter te bestellen. Dit resulteert in een vloerkleed dat naadloos op uw interieur aansluit. Ook sluiten deze viscose vloerkleden perfect aan bij een style en luxury interieur! U bepaalt bij ons de kleur, de afmeting en de maat. De viscose vloerkleden hebben een korte levertijd, maar wanneer u deze op maat besteld is deze logischerwijs langer.

 

Afmeting Prijs
250 x 300 cm€ 2099,-
170 x 230 cm€ 1094,-
200 x 300 cm€ 1674,-
Afwijkende maten€ 339,-/m2

 

Advies voor uw vloerkleed

Heeft u specifieke vragen over het vloerkleed of de juiste kleur? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs.
Want wij begrijpen namelijk hoe moeilijk het kan zijn om een juist vloerkleed te kiezen. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen met al uw vragen over uw interieur. Vele van onze prachtige vloerkleden uit ons assortiment zijn ook te vinden bij ons in de de showroom.
Onze showroom is zes dagen per week geopend (maandag-zaterdag). Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Het maken van een afspraak kunt u telefonisch of via een email doen. U vindt al contactgegevens op onze contactpagina.

 

Offerte aanvraag