Viscose vloerkleden London


Viscose vloerkleden London

De London vloerkleden zijn prachtige vloerkleden binnen ons assortiment van viscose vloerkleden. Bovendien hebben deze vloerkleden zoals we dat kennen van viscose vloerkleden een levendige uitstraling. De Viscose vloerkleden passen vrijwel in elke huiskamerstijl. Want ze zijn namelijk stijlvol, heerlijk zacht en in vrijwel elke kleur beschikbaar.

De London vloerkleden zijn van 100% viscose en volledig handgemaakt. Deze vloerkleden zijn getuft. Dit is een techniek waarbij de vloerkleed als het ware genaaid wordt. Hierdoor ontstaan lussen die al dan niet worden doorgesneden. Door het gebruik van deze techniek heeft u een sterk vloerkleed van hoogwaardige kwaliteit.

Kleuren en afmetingen vloerkleed London

Het vloerkleed London is in verschillende afmetingen beschikbaar. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om dit vloerkleed op maat te laten fabriceren. Hierdoor weet u zeker dat dit vloerkleed naadloos op uw interieur aansluit. Overigens Is dit vloerkleed in prachtige kleuren leverbaar. Al onze kleuren zijn terug te vinden in de bovenstaande slider.

 

AfmetingPrijs
170 x 240 cm€ 1060,-
200 x 300 cm€ 1560
Afwijkende maten€ 260,-/m2

Advies voor uw vloerkleed

Het is belangrijk dat uw vloerkleed goed aansluit op uw interieur. Viscose vloerkleden zijn hierop geen uitzondering. Daarnaast is het door de ruime keuze die u heeft bij www.luxe-vloerkleed.nl soms lastig om het juiste vloerkleed te kiezen. Dit begrijpen wij! Wilt u hulp van één van onze adviseurs?

Dit kan! Al onze adviseurs staan namelijk 6 dagen per week week voor u klaar (maandag-zaterdag). Overigens heeft www.online-vloerkleden al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen helpen! Voor al uw vragen kunt u ons bellen of mailen! U vindt al onze contactgegevens op onze contactpagina

 

 

Offerte aanvraag