Vloerkleed op maat Wild Romance


Vloerkleed op maat Wild Romance

Het vloerkleed op maat wild romance is een veelzijdig vloerkleed. Dit vloerkleed is namelijk in maar liefst 21 kleuren beschikbaar, waardoor het één van de mooiste vloerkleden is uit de Edelgroup collectie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de door u gewilde kleur er altijd tussen zit. Door het gebruik van middelhoge polen straat dit vloerkleed rust uit maar is hij ook zijdezacht. Dit vloerkleed op maat is in elke lengte beschikbaar met een breedte tussen de 400-500 centimeter. Omdat dit

 

Kleuren en afmetingen vloerkleed op maat Wild Romance

Dit vloerkleed is ook in de bovenstaande 21 prachtige kleuren leverbaar zoals Taupe, Rock, Diamond en Royal Blue. Ook is polyamide 6.6 (Antron®) van hoge kwaliteit. Deze 21 kleuren waarin dit vloerkleed leverbaar is hebben allen een unieke identiteit. De garen van dit vloerkleed op maat zin va. U kunt dit vloerkleed goed combineren met bijvoorbeeld ons bankstel Marylin.

Het vloerkleed op maat Wild romance is in meerdere afmetingen leverbaar zoals met een maximale breedte van 400 cm. of 500 cm. Doordat dit vloerkleed volledig op maat leverbaar is kunt u deze ook gebruiken als tapijt voor uw woonverdieping of het stofferen van uw trap. Omdat dit vloerkleed uit sterke garen bestaat is deze uitermate geschikt voor het bekleden van uw trap. Uw trap kunt u stofferen in de door uw gewenste kleur.

AfmetingPrijs
per m2€ 55,80

Advies over uw vloerkleed

U wilt natuurlijk een vloerkleed dat perfect aansluit bij uw interieur, maatwerk dus. Onze vloerkleden zijn leverbaar in vele verschillende afmetingen. Daarnaast begrijpen wij dat het niet eenvoudig is om het juiste vloerkleed voor uw interieur te kiezen. Wilt u hulp bij uw keuze? dit kan! Onze adviseurs staan zes dagen per week voor uw klaar in onze showroom in Huizen. Bovendien heeft www.luxe-vloerkleed.nl al jarenlang ervaring in de meubelbranche waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren. Benieuw? Kijk dan even op onze site www.Bankstyle.nl Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u op deze pagina altijd een contactformulier invullen. Wij doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook wanneer uw specifiek advies wilt over het stofferen van uw trap kunt u bij ons terecht. Wij geven u graag advies over de juiste kleuren en vloerkleden.