Wollen vloerkleed rich


Wollen vloerkleed Rich

Het hoogpolig grof Rich heeft een rijke uitstraling. Dit wollen vloerkleed Rich heeft een uniek karakter. Door de hoge en grove polen is dit vloerkleed altijd anders. Hierdoor verveelt dit vloerkleed nooit. De opvallende polen zorgen voor een stoere uitstraling in uw kamer. De stoere uitstraling van dit hoogpolig vloerkleed past thuis in vrijwel elk interieur. Dit vloerkleed is namelijk makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Dit model kennen zien we al jaren terug in interieurs, een typisch tijdloos kleed. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het wollen vloerkleed Rich niet bij uw interieur past.

Kleuren en afmetingen vloerkleed Rich

Ondanks de vele lossen en grove polen is dit wollen vloerkleed Rich van uitstekende kwaliteit. De Combinatie van wol (70%) en nylon/polyester (30%) zorgt voor een ijzersterk vloerkleed. Overigens is de backing van dit het vloerkleed Rich van synthetische jutte gemaakt, dit zorgt voor de nodige stevigheid. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het wollen vloerkleed Rich niet bij uw interieur past. Dit vloerkleed is namelijk leverbaar in vele prachtige kleuren. Niet alleen donkere, maar ook lichte tinten. Het vloerkleed Rich is eenvoudig te combineren met verschillende banken zoals het bankstel Marylin of de Singthon.

Het wollen vloerkleed Rich is in vele standaardmaten variërend van 160x230 tot 200x290 centimeter beschikbaar. Ook leveren wij dit vloerkleed op maat. Hierdoor kunt u er voor zorgen dat dit vloerkleed perfect op uw interieur aansluit.

Beschikbare afmetingPrijs
160 x 230 cm.€ 819,-
200 x290 cm€ 1299,-
Afwijkende maten€ 279/m2

Advies voor uw vloerkleed

Het kiezen van een vloerkleed is niet altijd even makkelijk. Naast het kiezen van de juiste stijl en materiaal zijn er vaak ook vele kleuren mogelijk. Wij begrijpen dit. Onze adviseurs staan zes dagen (ma-vrij) per week voor u klaar om u te adviseren. Luxe-vloerkleed.nl heeft al jarenlang ervaring in de meubelbranche, hierdoor kunnen wij u op vele fronten adviseren. Heeft u een specifieke vraag over uw vloerkleed? Op deze pagina vindt u ons contactformulier. Wij doen ons best om deze binnen 48 uur te beantwoorden.